MANİSA / YUNUSEMRE - Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Çağatay Uluçay Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü dolayısıyla öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan program konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Bu vatan uğrunda bu güzide topraklarımızı kanlarıyla sulayan her bir şehidimizi rahmetle anıyor, onlara minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ve burdan bir kez daha diyoruz ki;  ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!!!

Nis

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi konulu seminerimiz okulumuz konferans salonunda Rehber öğretmenimiz Abdullah Çalışkan tarafından velilerimize verilmiştir.

Nis

Bağımlılıkla mücadele konulu eğitim okulumuz konferans salonunda Rehber öğretmenimiz Abdullah Çalışkan tarafından velilerimize verilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla ŞEHİT Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Mrt

Vergi haftası dolayısıyla hazırlanan program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şbt

Ülkemizde yaşanan depremin ardından velilerimize yönelik psikososyal destek programı, okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Abdullah Çalışkan tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Şbt

Ülkemizde yaşanan depremin ardından öğretmenlerimize yönelik psikososyal destek programı, okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Abdullah Çalışkan tarafından okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu karnelerimizi ve bireysel gelişim raporlarını dağıttık. Öğrencilerimizin mutluluğu ve sevinçleri görülmeye değerdi. Yeni eğitim öğretim döneminde görüşmek üzere. İyi tatiller

Ock

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Ticaret Borsası Anadolu lisesi öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Ara