MANİSA / YUNUSEMRE - Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ara

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı; Yerli malı haftası dolayısıyla okulumuza ziyarette bulundular. Öğrencilerimize materyal çantaları hediye ettiler ve meyve tabağı ikram ettiler.

Ara

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Halit Görgülü Anadolu Lisesi  öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Ara

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Ticaret Borsası Anadolu lisesi  öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Ara

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla ŞEHİT Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Ara

Yerli malı haftasını okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık. Öğretmenlerimiz ve velilerimizin hazırladıkları el emeği yerli malı ürünlerimizle kutlamamızı gerçekleştirdik. Etkinliğimizle yerli ve milli ürünlerin kullanımına dikkat çektik.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü programı okulumuz konferans salonunda yapıldı. Öğrencilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalar ile panolarımız hazırlandı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gunu programı kapsamında düzenlenen il etkinlik programı Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı'nda gerçekleştirildi. Okulumuz olarak düzenlenen programa katıldık. Etkinlikte özel ogrencilerimizin hazırladığı ritim gösterisini sunduk.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalığı kapsamında hazırlanan programımız okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Özel öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler büyük beğeniyle izlendi.

Kas

Cinsel eğitim seminerimiz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Abdullah Çalışkan tarafından okulumuz konferans salonunda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü etkinliğimizi okulumuz öğretmenlerinin hazırlamış olduğu programla konferans salonumuzda gerçekleştirdik.  Başta başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Milli Eğitim adına, şanlı bayrağımız için canlarından geçen şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Çağatay Uluçay Ortaokulu  öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Kas

Ara tatil sonrası eğitim-öğretim yılına yönelik degerlendirmeleri yaptığımız öğretmenler kurulu toplantımız okulumuz konferans salonunda Okul Müdürümüz Murat CEYLAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Kas

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Halit Görgülü Anadolu lisesi öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Kas

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıldönümü dolayısıyla yurt genelinde yapılacak olan deprem tatbikatı öncesi okulumuzda 1 gün öncesinden prova niteliğindeki tatbikatımızı gerçekleştirdik. Afetler hiçbir zaman yaşanmasını istemediğimiz ancak her an hazır olmamız gereken olaylardır. Okulumuz olarak bunun bilinciyle hareket ediyor ve çalışmalarımızı her an hazır olacak şekilde planlıyoruz.