MANİSA / YUNUSEMRE - Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılına okulumuzda dönemin ilk bayrak töreniyle beraber başladık. Yeni eğitim öğretim yılımızın hepimize hayırlı olmasını; bilgi dolu, kazanımlarla dolu bir yıl olmasını diliyoruz.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılı sene başı zümre öğretmenler kurulu toplantımızı okul müdürümüz Murat CEYLAN başkanlığında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda öğrencilerimize sene sonu karne dağıtımları yapıldı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize keyifli tatiller dileriz.

Haz

Yunusemre özel eğitim uygulama okulu sene sonu öğretmenler kurul toplantımızı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Yıl içinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri paylaşılarak yılın degerlendirmesi yapıldı.

May

Ege Üniversitesi öğrencileri topluma hizmet programları kapsamında okulumuzu tercih ederek öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. Örencilerimizle parmak boyası ile el ve parmak baskı etkinliği, resim çizme ve boyama etkinliği, parkur ve spor etkinliği yaparak topluma hizmet çalışmalarını gerçekleştirdiler.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz olarak Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun düzenlemiş olduğu programa misafir olduk. Program Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ'ın konuşmasıyla başladı. Ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu sahne gösterileriyle devam etti. Okulumuz olarak öğretmenlerimizin öğrencileriyle hazırlamış olduğu ''Pazara Gidelim'' gösterisini sergiledik.

Yüzyıllar yaşasın 23 Nisan. Çok büyük bayram bu bayram herkese kutlu olsun, çok ulu bayram bu bayram milletimiz vâr olsun.