MANİSA / YUNUSEMRE - Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

May

İl Milli Eğitim Taşımalı Eğitimden Sorumlu Şube Müdürümüz  Devran TEMEL okulumuzu ziyaret ettiler.

May

Özel Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu "Polis Haftası" etkinliklerine katıldık.

Nis

Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri (Kuaförlük) Bölümü erkek öğrencileri okulumuz özel eğitim erkek öğrencilerine bayram öncesi süpriz yaparak onları traş ettiler ve bayrama hazırladılar.

Nis

Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü Öğretmen ve Öğrencileri öğrencilerimizin saç bakımlarını yaptılar.

Manisa İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri AKTAŞ okulumuzu ziyaret ettiler.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzun kalorifer bacasının şiddetli rüzgarlarda uçan şapkasını Mustafa Erol EKDAL öğretmenimizle birlikte yeni aldığımız sacı takarak yeniledik.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzda zeybek gösterisi büyük beğeni aldı.

Ara

Öğrenci Velimiz Salih AĞILÖNÜ ve arkadaşı İsmail Bey Okulumuzun çürümüş olan baca borusunu değiştirip yerine montajını gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftasını Etkinliklerle Kutladık.

Ara

Yunusemre Belediyesi Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu Oyun Parkına Salıncak İlavesi Yaptılar.

Ara

Müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler.